برنامه سرویس حمل و نقل دانشجویان

• سرویسها هر روز از ساعت ۷:۱۵ صبح از ترمینال بابلدشت (با فاصله نیم ساعت به نیم ساعت) به سمت دانشگاه حرکت می کنند و در طی مسیر در ایستگاه سه راه ملک شهر ( روبروی سازمان آتش نشانی ) و زیر پل عابر پیاده غرضی توقف خواهند داشت.
  • سرویس دروازه شیراز برای دانشجویان هرروز از ساعت ۷:۱۵ صبح از ابتدای خیابان فرایبورگ به سمت دانشگاه حرکت می کند.
  • با عنایت به اینکه سرویس های حمل و نقل، وجه نقد دریافت نمی نمایند؛ دانشجویان عزیز جهت استفاده از سرویس ها می بایست قبلاً از باجه مقابل درب موسسه بلیط مخصوص حمل و نقل خریداری نمایند.