صفحه اصلی / اطلاعیه های سایت / اطلاعیه ها / مالی - صفحه نخست / شیوه نامه دریافت وام دانشجویی (صندوق رفاه دانشجویان)

شیوه نامه دریافت وام دانشجویی (صندوق رفاه دانشجویان)

از آنجا که ثبت نام وام های صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال دوم ۹۶-۹۵ در پورتال دانشجویی آغاز شده و تا ۱۰ /۱۱/ ۹۵ ادامه دارد، شایسته است در اسرع وقت نسبت به مراجعه به پورتال و ثبت نام اقدام نمایید. ضمناً:

۱. در صورتی که در مهلت مقرر موفق به ثبت وام از طریق پورتال دانشجویی نشوید، ثبت وام از طریق دستی در اداره رفاه دانشجویان نیز میسر نخواهد بود. چرا که از نیمسال آتی صندوق رفاه دانشجویان این امکان را به ادارات رفاه دانشجویان در دانشگاه ها نخواهد داد.

۲. در صورتی که تاکنون از وام دانشجویی استفاده نکرده اید، ضمن ثبت نام اولیه در پورتال دانشجویی (شامل دانشجوی میهمان نمی شود)، می بایست مدارک لازم از جمله سند تعهد محضری با ضامن معتبر  را حداکثر تا تاریخ ۳ /۱۱/ ۹۵ به اداره رفاه دانشجویان تحویل دهید. توجه داشته باشید که پس از این تاریخ، به دلیل نیاز به زمان لازم برای ثبت مدارک، هیچگونه مدرکی از دانشجو تحویل گرفته نخواهد شد.

ضامن معتبر: کارمند رسمی یا پیمانی دولت (با ارائه تصویر آخرین حکم کارگزینی) و یا بازنشسته دولت با ارائه گواهی کسر از حقوق
آدرس سایت صندوق رفاه:  WWW.SWF.IR  / قسمت برتال دانشجویی